Sponsoren

Voor de achtste keer op rij organiseren we op 11 september met een groep enthousiaste mensen de Reuma Walk. Dit wandelevenement wordt speciaal georganiseerd om mensen met een reumatische aandoening in beweging te brengen.

Dat bewegen belangrijk is, dat weten we allemaal. Maar voor bijna 2 miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij gaan dagelijks de strijd aan met reuma, waarvan ze nog niet kunnen winnen. Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo. Ook kinderen en jongeren kunnen reuma krijgen. Simpele dingen als het omdraaien van de fietssleutel of het strikken van veters lukt vaak niet meer door de pijn en stijfheid. Op sommige dagen gaat het wel, reuma is een grillige ziekte. Dat maakt het zo lastig uit te leggen aan de omgeving. Naast dat het een grillige ziekte is, is het ook nog eens een onzichtbare ziekte, dat veel onbegrip oplevert.

Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op 11 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijden aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap.

Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland weer belangrijk onderzoek naar reuma financieren. De tijd die wij investeren, is volledig op vrijwillige basis. Sponsors maken het mogelijk om dit wandelevenement succesvol te maken. 

 

Reuma Walk 2021

In 2014 is het initiatief ontstaat om een wandeltocht te organiseren voor mensen met een reumatische aandoening. Dit jaar organiseren we de Reuma Walk voor de achtste keer. Op 11 september zullen naar verwachting 200 deelnemers starten aan een mooie wandeling in de omgeving van Utrecht. Daarnaast wandelen er 200 deelnemers in hun eigen omgeving de Reuma Walk Home Edition.

Kunnen we op uw steun rekenen?

 

Sponsormogelijkheden

Uw bijdrage kan helpen om de Reuma Walk mogelijk te maken. Dit kan een financiële bijdrage zijn en/of een bijdrage in natura.

Hieronder treft u de mogelijkheden voor een financiële bijdrage. Met uw sponsoring kunnen we bijvoorbeeld de routekaarten laten ontwerpen en drukken, promotiemateriaal ontwikkelen en een herinnering laten maken voor de wandelaars.  

Pakket 1                                                                             € 100,00              

 • Logo op website
 • Logo op in de nieuwsbrief

Pakket 2                                                                             € 250,00

 • Logo op website
 • Logo nieuwsbrief
 • Logo op de routekaart
 • Vermelding op Facebook en Instagram

Pakket 3                                                                             € 500,00

 • Logo op website
 • Logo in de nieuwsbrief
 • Logo op de routekaart
 • Vermelding op Facebook en Instagram
 • Informatietafel bij de start- en finishlocatie ‘Geertje's Hoeve’ in Utrecht

 

Naast financiële sponsors zijn wij ook nog op zoek naar sponsoring in natura. Hierbij kunt u denken aan: 

 • Een gezonde snack op één van onze rustposten
 • Lunchpakketten voor alle vrijwilligers
 • Drukken van de routekaarten

U kunt uiteraard ook zelf een voorstel doen.

Mocht u zonder tegenprestatie een donatie willen doen, dan is deze uiteraard meer dan welkom. Neem contact met ons op om een zakelijke donatie met factuur te regelen.

Met behulp van uw bijdrage brengt u mensen met een reumatische aandoening in beweging en onderzoek naar deze grillige ziekte een stapje verder.

 

 

Onze sponsoren

De Reuma Walk 2021 wordt mogelijk gemaakt door: 

Samenwerking

De Reuma Walk wordt georganiseerd in samenwerking met ReumaNederland.