De Betuwse duo in actie voor Reuma Nederland

Amanda en Sander Skukan/ van Alfen

( Lid van team: De Betuwse Duo  )

van totaal € 250 (159%)

De pijnlijke realiteit is dat ruim 2 miljoen mensen in Nederland reuma, een chronische aandoening met meer dan 100 verschillende verschijningsvormen, hebben. Ze worden dagelijks gehinderd door chronische pijn en mobiliteitsproblemen. 

 

Wie zijn wij ? 

 

Wij zijn Amanda en Sander en samen vormen wij het Betuwse duo. Wij lopen op 9 september 2023 mee met de 9de editie van de Reuma Walk. Ons doel is om 250 euro op te halen voor Reuma Nederland. 

 

Afgelopen januari is Amanda gediagnosticeerd met reuma. Dit jaar staat voor ons dan ook tot dusver veelal op een minder positieve manier in het teken van reuma. Veel pijn, opvlammingen en ontstekingen, medicatie, bijwerkingen en veel heen en weer naar artsen. Maar het jaar staat ook in het teken van het leven terug te pakken van reuma. De ziekte positief benaderen en ervoor zorgen dat door sport, voeding, leefstijl en mindset de reuma tot rust gebracht wordt. Mijn partner Sander ziet zowel de fysieke als de mentale effecten van de ziekte. Samen vechten we hiertegen. 

 

Wij lopen mee voor iedereen die beperkt is door deze chronische aandoening, in de hoop dat reuma (samen met talloze andere auto-immuunziekten en chronische aandoeningen) in de toekomst te genezen is. Daarvoor is geld nodig.  Wij willen graag gesponsord worden om geld op te halen voor Reuma Nederland.

 

Wij hopen op jouw steun om ons doel te halen 250 euro op te halen voor Reuma Nederland. Meer geld hiervoor in te zamelen zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn! Wilt u ons als bedrijf sponsoren ? Dat kan! Wij kunnen dan een logo van uw bedrijf plaatsen op onze sponsorpagina. Wij realiseren ons dat het een moeilijke tijd is voor vele mensen, elke steun, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd! Warme groet! 

Het Betuwse Duo 

Sander en Amanda Wat doet Reuma Nederland ? 

"Mensen met reuma, artsen, onderzoekers, politiek, zorg en bedrijfsleven – Reuma Nederland brengt hen in beweging met één doel: een betere kwaliteit van leven met reuma. Reuma Nederland verbindt mensen, financiert, geeft richting en vraagt aandacht. Wij doen dit zonder subsidie. Daarom zijn donateurs en vrijwilligers zo belangrijk voor ons. Reuma Nederland gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van baanbrekende initiatieven en wetenschappelijk onderzoek dat tot de wereldtop behoort. Zodat mensen met reuma nu beter en straks zonder belemmeringen kunnen meedoen in de samenleving. 

Reuma Nederland. Samen zorgen voor beweging. “

- Citaat Reuma Nederland 

Bekijk alle
06-09-2023 | 06:58
29-08-2023 | 21:01
29-08-2023 | 16:59 Beste Sander en Amanda, Veel succes! En voor Amanda veel beterschap
29-08-2023 | 15:49
27-08-2023 | 10:37