Reuma Walk

Loop mee met de 8e Reuma Walk! 

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar voor bijna 2 miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij gaan dagelijks de strijd aan met reuma. Daarom organiseren Wanda en Astrid voor de 8e keer de Reuma Walk in samenwerking met ReumaNederland. Samen komen we in beweging met reuma én tegen reuma. 

Zaterdag 11 september 2021 wordt dit bijzondere wandelevenement georganiseerd. Dit jaar zijn er twee varianten van de Reuma Walk, zodat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen.

Voor de deelnemer die het meeste geld ophaalt voor ReumaNederland op zijn actiepagina, ligt een hele set wandelgidsen klaar van onze hoofdsponsor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

 

Reuma Walk Live in Utrecht

Vanaf de startlocatie Geertje's Hoeve worden 3 mooie wandelroutes uitgezet, van 6, 11 en 16 kilometer. Bij de start ontvang je van ons een routekaart aan een keycord. Onderweg zijn er op verschillende punten rustposten ingericht waar vrijwilligers klaarstaan met wat lekkers.

Het unieke aan deze wandelroutes is dat ze steeds na 5 of 6 kilometer terugkomen bij de startplek. Hier kun je vervolgens bepalen of je de volgende wandelroute loopt of dat het genoeg is geweest voor vandaag. Na het volbrengen van jouw wandeling ontvang je van ons een deelnemersbutton voor aan je keycord.

Schrijf je in

Reuma Walk Home Edition

Is Utrecht te ver voor je? Doe dan mee met de Reuma Walk Home Edition! Op zaterdag 11 september 2021 wandel je een zelf uitgekozen route van 5, 10 of 15 kilometer bij jou in de buurt. Je krijgt van ons een keycord met deelnamebutton toegestuurd.

Schrijf je in

 

 

Reuma is een dagelijkse strijd, waarvan we nu nog niet kunnen winnen. Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo. Ook kinderen en jongeren kunnen reuma krijgen. Simpele dingen als het omdraaien van de fietssleutel of het strikken van veters lukt vaak niet meer door de pijn en stijfheid. Op sommige dagen gaat het wel, reuma is een grillige ziekte. En dat maakt het zo lastig uit te leggen aan de omgeving. Want naast dat het een grillige ziekte is, is het ook nog eens een onzichtbare ziekte, dat veel onbegrip oplevert.

Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op zaterdag 11 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijden aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap.

De Reuma Walk wordt in samenwerking met ReumaNederland georganiseerd. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland  weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

Datum: zaterdag 11 september 2021

Lees meer Lees minder
van totaal € 3.500 (276%)
Bekijk alle

2500 euro opgehaald door jullie samen!

15-08-2021 | 13:02  Whoop whoop!!  samen hebben jullie al 2500 euro bij elkaar opgehaald. Op deze manier is er meer onderzoek naar euma mogelijk! Super trots!  Groet, Wanda en Astrid
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

06-10-2021 | 19:18 Aan: Lopen voor fibro